Kytarová dílna - první díl právě vychází

Vážení přátelé, kamarádi a příznivci hry na kytaru!

Rád bych Vám ukázal další novinku, která brzy spatří světlo světa. Po téměř 10 měsících intenzivní a usilovné práce na velkém projektu „Kytarová dílna RH“ vám konečně mohu představit dlouho očekávaný první díl Kytarové dílny! DVD trvá přes dvě hodiny a zahrnuje příběhy, hru a výuku mých sedmi písní, vybraných z různých alb Kamelotu. V závěru každého DVD vám pak vždy představím jednu ze svých kytar. V prvním dílu to bude Gibson 1943.
 

Písně, které se budeme na tomto dvd společně učit jsou:
 

Zachraňte koně
 

Zakletá v pásu kolejí
 

Tahle země není pro starý
 

Smutek
 

Pozor, tunel!
 

Dopis z Borodina
 

Čas rozchodů

Jsem moc rád, že se nám navíc podařilo vyjednat pro milovníky kytar nebo jiných hudebních nástrojů s firmou Kytary.cz výbornou věc!

V každém DVD „Kytarová dílna RH“ najdete kupón na slevu ve výši 5% na jakýkoliv nákup v Kytary.cz.Pokud si chcete koupit (nebo někomu dát jako dárek) např. novou kytaru, klavír, basu, housle, bicí, kombo nebo jen struny či trsátko, s kupónem vás vše vyjde o 5% levněji. Kupón lze použít na nákup prostřednictvím e-shopu: www.kytary.cz, kde zadáte kód z kupónu nebo jej předložíte při placení přímo v kamenné prodejně Kytary.cz v Praze nebo v Brně.

Společně s Kytarovou dílnou vyjde i tištěný zpěvník s kompletním notovým i akordovým zápisem písní z prvního a druhé dílu kytarové dílny. Můžete jej využít a nosit s sebou na různé sešlosti anebo si do něj můžete zapisovat své vlastní nápady. DVD i zpěvník si budete moci zakoupit prostřednictvím e-shopů:

www.bandsmarket.cz/kamelot

www.kytary.cz

nebo přímo na některém našich koncertů.

O přesném termínu vydání DVD vás budeme určitě včas informovat tady na facebooku i stránkách Kamelotu.

Přeji vám slunečné a barevné podzimní dny!
Váš Roman Horký