Kytarová dílna - druhý díl právě vychází

Vážení přátelé, kamarádi a příznivci hry na kytaru!
Už potřetí v krátké době se s vámi chci podělit o další novinku. Protože 2. díl Kytarové dílny vychází ve stejnou dobu jako ten 1. a navíc se zpěvníkem, představuji vám nyní obal druhého dílu i zpěvníku.Tentokrát spolu rozpitváme a naučíme se tyto zonky (jak se v hantecu říká písničkám)

 

Cikáni - píseň včetně oblíbeného sóla, které pro některé může vypadat jako nezvládnutelné, ale sami zjistíte, že se s Kytarovou dílnou naučit dá.

Korálky z jitřní rosy – píseň do filmu, který se nikdy nenatočil

Slib – jedna z nejžádanějších písniček, na kterou se mne lidi léta dotazují

Auto do New Yorku – tohle je nejstarší píseň, která vyjde v Kytarové dílně (složil jsem ji v roce 1980)

Modrá planeta – titulní píseň ze stejnojmenného alba (2006)

Chceš to vzdát

Vyznavači ohňů – titulní píseň z kultovního alba, které vyšlo ještě v éře Československa.

Na konci vám představím další ze svých kytar – bílou ukradenou a znovu nalezenou krásku YAMAHA AES 1500

I v tomto díle najdete kupón na slevu ve výši 5% na jakýkoliv nákup v Kytary.cz. Ten lze použít na váš nákup v Kytary.cz prostřednictvím e-shopu: www.kytary.cz, kde zadáte kód z kupónu nebo jej předložíte při placení přímo v kamenné prodejně Kytary.cz v Praze nebo v Brně.

Blíží se velice významné výročí nejen naší krásné země, ale i Slovenské republiky a jsem si jistý, že mnozí z nás vnímají dva samostatné národy stále jako jeden. Napadlo mne, že by bylo více než symbolické uvést v život výjimečný projekt Kytarová dílna RH v den 100. výročí vzniku Československé republiky. Obě země mám opravdu hluboko v srdci a jsem si jistý, že dokončení prvních dvou dílů v tomto čase není náhoda.
Proto od 28. 10. 2018 si můžete první dva díly včetně Zpěvníku zakoupit, a to prostřednictvím e-shopů:

www.romanhorky-kamelot.cz

www.bandsmarket.cz/kamelot

www.kytary.cz

nebo přímo na některém našich koncertů.

Současně bych vás rád pozval k televizním obrazovkám den před oslavou 100. výročí vzniku Československa Česká televize odvysílá medailon, který se mnou natočila režisérka Iva Tereza Grosskopfová se svým týmem do pořadu „Náš venkov – Proti proudu“. Pořad začíná v 9:00 hodin na ČT2.

Krásné podzimní dny! Váš Roman Horký